bgwadvies1
 
 

Diensten

Elk bedrijf In Nederland moet ten minste één preventiemedewerker in dienst hebben die de maatregelen (gericht op de veiligheid en gezondheid binnen een bedrijf) kan uitvoeren. Veelal is de preventiemedewerker een vaste medewerker  die deze functie als deelfunctie heeft.

Om de werkdruk van de preventiemedewerker te verminderen heeft BGW advies het BGWadvies Well Work Dashboard® ontwikkeld. Met behulp van dit Dashboard kunt u de werkzaamheden van de preventiemedewerker stroomlijnen, wat naast een verbeterde werkwijze ook veel tijdwinst oplevert. Ook levert het Dashboard de broodnodige informatie op ten aanzien van een slecht binnenmilieu (20% van het ziekteverzuim wordt veroorzaakt door een slecht binnenmilieu en de hieruit ontstane klachten). Het BGWadvies Well Work Dashboard® bevat veel achtergrond informatie over veelvoorkomende binnenmilieuklachten.  Hiermee kan de preventiemedewerker zelf een éérstelijnsonderzoek uitvoeren en de geboden oplossingen vanuit het Dashboard toepassen.  

Ook is een rapportmodule beschikbaar waarmee u eenvoudig rapporten kunt genereren. Ook kunt u de gemelde klachten tot klachtrapporten verwerken, waarmee u de melder op de hoogte kunt houden over de voortgang van de melding. Het dashboard is via ons internetportaal bereikbaar.

Middels deze link kunt u uitgebreide informatie opvragen over het BGWadvies Well Work Dashboard®: BGWadvies Well Work Dashboard®

Bekijk de afbeeldingen voor een kennismaking met het BGWadvies Well Work Dashboard®